Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Bierpakket

Er zijn een tal van websites en winkels waar je bier kunt bestellen. Overal kan het onder andere omstandigheden. Soms is er een groot assortiment aan bier waar je uit kunt kiezen en soms zijn er alleen de standaard merken die we allemaal kennen zoals Bavaria en Heineken. Als je naar een goede slijterij gaat dan kun je bier bestellen en kun je uit wel honderd soorten kiezen. Maar er zijn ook leuke cadeaus te krijgen als je op zoek bent naar iets origineels, dan kun je altijd denken aan bier bestellen als diegene tenminste van bier houdt!

Bier cadeau pakketten

Bier bestellen kan gezien worden als een origineel cadeau. Dat komt omdat er verschillende mogelijkheden zijn om het cadeau te doen. Het leukste cadeau is bier bestellen in twaalf talen. Op deze manier krijgt iemand een origineel cadeau wat hij waarschijnlijk nog nooit gezien heeft. Het is wel heel speciaal als je bier cadeau gaat krijgen dat in twaalf talen is weergegeven. Hoe zou jij het zelf vinden om bier te bestellen in twaalf talen en om het dan cadeau te doen? Een origineler cadeau zou haast niet kunnen zou je denken. Toch kan er met bier nog meer worden gedaan. Bier kan op een speciale manier worden ingepakt, maar het kan ook met een 60jarige verjaardag cadeau worden gedaan. Een leuk idee hierbij is dat men zestig verschillende flesjes cadeau gaat doen. Deze kunnen dan in een grote kist worden gelegd met stro. Op deze manier lijkt het alsof je dit kant en klaar hebt gekocht, maar je kunt het heel eenvoudig zelf maken. Ga naar een webshop toe op het internet en bestel zestig verschillende leuke flesjes, of net hoe oud iemand is geworden, bestel een leuke kist en wat stro. Nu even wachten tot alles binnen is en je kunt heerlijk gaan knutselen om er een mooi cadeau van te maken. Bier bestellen heeft veel voordelen want je kunt er veel leuke dingen mee doen, ook met de lege flesjes kun je van alles doen. Er zijn mensen, die ze verzamelen.

Waar kan je bier kado’s bestellen?

Als je bier cadeau gaat doen kun je bij het bier bestellen ook een kaartje doen. Je kunt hier dan opschrijven dat het van jou afkomstig is of waarom je diegene een leuk cadeau geeft. Maar waarom zou je bier bestellen als je ook naar de winkel kunt gaan en zelf naar de flesjes kunt kijken? Neem eens de mogelijkheid om op je gemak door een slijterij te gaan lopen. Als je hier wat leuke flesjes ziet en deze op een speciale dag wilt hebben kun je hier ook bier bestellen. Bier bestellen kan in de winkel maar ook op het internet, dat is het grote voordeel van bier, het is zo ongeveer overal te vinden. Als je dus een echte liefhebber bent, heb je veel geluk want het bier weet jou en jij weet het bier altijd te vinden! Blijf lekker bier bestellen en kijk waar jij het goedkoopste en lekkerste bier kunt kopen, zo kun je geld besparen en nog eens lekker door blijven gaan met je grote en gezellige hobby: bier drinken is plezier met elkaar hebben.

Geschenkbox: pils!

Als iemand vijftig jaar wordt, wordt er altijd gezocht naar een origineel cadeau. Veel mensen krijgen bloemen en er wordt een groot feest georganiseerd. Maar als je eens origineel wilt zijn zou je kunnen kiezen voor een bier geschenk. Het bier kan dan op verschillende manieren worden aangeboden. Er kunnen bijvoorbeeld vijftig flesjes worden gegeven, er kan bier worden gegeven in de vorm van een grote vijftig, noem het allemaal maar op. Voor bier geschenk zijn genoeg ideeën in omloop waar al veel mensen gebruik van hebben gemaakt. Ze hebben daardoor anderen weer enthousiast gemaakt en op een leuk idee gebracht.

Tegoedbon voor biertjes

Een leuke tegoedbon voor bier, dat kan een leuk bier geschenk zijn. Dit geschenk zou je bijvoorbeeld in een slijterij kunnen aanschaffen. Hier worden wel vaker tegoedbonnen gemaakt. Maar je kunt ook een soort verjaardag bon maken, deze kunnen ze dan speciaal voor jou op maat maken. Meestal is het zo dat je een bedrag afspreekt, dat wordt dan op de bon vermeld. Diegene die dit bier geschenk dan krijgt mag met deze bon voor het bedrag dat er op staat bier gaan kopen. Als je namelijk niet weet welk bier iemand lekker vindt, dan kun je beter een tegoedbon (drankcadeaubon) geven, dan kunnen ze zelf gaan kiezen wat ze lekker vinden. Je kunt iemand ook een bier geschenk geven omdat iemand je goed heeft geholpen of omdat je veel van iemand houdt. Het is niet alleen een cadeau om iemand te geven voor de verjaardag. Een bier geschenk wordt ook vaak gebruikt voor vaderdag. De vader kan dan zelf bier gaan kiezen of krijgt een paar leuke flesjes cadeau die hij nog niet kent. Op deze manier wordt er weer meer aandacht gegeven aan de nieuwe soorten en als hij ze lekker vindt kan hij ze voortaan zelf kopen.