Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging

Goedkoopste bier

Als je een echte bierliefhebber bent dan wil je graag steeds een voorraad bier in huis hebben en dus ga je goedkoop bier bestellen. Logisch, je wilt namelijk genieten van het bier, lekker veel (niet teveel) kunnen drinken en niet teveel betalen. Maar waar kun je nu goedkoop bier bestellen en is goedkoop bier ook wel zo lekker? Je kunt het zelf gaan proberen en dan kijken welk soort bier het beste bij je in de smaak gaat vallen. Je kunt het beste nu alvast gaan beginnen met bier bestellen, dan heb je het sneller in huis en kun jij het gaan proeven.

Voordelig bier bestellen via het internet

Internet is een middel waar veel mee gedaan kan worden, wist je ook dat je hier goedkoop bier kunt bestellen? Er zijn namelijk veel slijters maar ook supermarkten waar je nu online boodschappen kunt doen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet naar de winkel hoeft om zelf te gaan sjouwen met bier, het wordt namelijk op een afgesproken tijdstip bij je aan de deur afgeleverd. Een supermarkt die bijvoorbeeld thuis komt bezorgen is Albert Heijn. Zij zetten alle producten bij je binnen. Als je nu drie hoog woont, dan worden ook jouw producten boven neer gezet, het enige wat je nog moet doen is de producten opruimen. Maar wat dacht je er van om hier goedkoop bier te bestellen? Het wordt bij je afgeleverd en je hoeft niet veel te sjouwen. Misschien betaal je nu wel wat verzendkosten, maar dat kan dan weer compenseren met het bier dat je nu goedkoper wordt aangeboden en de benzinekosten die je bespaart.

Online bier aanbiedingen

Bier kan goedkoper zijn als het in de aanbieding is. Maar je hebt ook biermerken die standaard goedkoper zijn omdat het om huismerken van een supermarkt of een slijterij gaat. Dit kan er voor zorgen dat je zomaar goedkoop bier kunt bestellen en dan erg veel flessen mee naar huis krijgt. Het is vaak ook goedkoper om een hele krat bier te kopen in plaats van bijvoorbeeld 24 losse flesjes, een ander voordeel dan dat het alleen goedkoper is, is dat het ook eenvoudiger terug te brengen is. Alle lege flesjes doe je namelijk in de krat en als de krat vol is met lege goedkope bier flesjes dan breng je het weer terug. Je kunt dan weer nieuw goedkoop bier bestellen en dan de keuze maken of dat het hetzelfde bier gaat worden of dat je toch een andere smaak gaat kiezen. Er zijn namelijk merken genoeg als het gaat over bier, maak nu de keuze wat het goedkoopste en lekkerste bier is volgens jou. Dan kun je mooi enkele kratten inslaan, hoe goedkoper hoe beter, als de prijzen straks weer omhoog gaan wordt ook jouw bier duurder, dus sla het nu gewoon in, zodat je er straks niet meer voor hoeft te betalen.