Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Bier Bestellen de Wijk

Simpel en goedkoop online bier bestellen in de Wijk? Bekijk hier alle mogelijkheden. Vrijwel alles, van De Leckere Paulus tot Duvel Tripel Hop 2014 en van Kraanwater 5.2 t/m Warsteiner. Tegenwoordig bestel je het gemakkelijk online. Dit doe je bij populaire supers als Boni en Lidl, of koop online bij een echte online slijterij zoals debiertafel.nl. Waarom bestellen bij de online slijterij of supermarkt? Via internet kun je razendsnel prijzen vergelijken. Op die manier vind je altijd het goedkoopste kratje Amstel. Ook mooi meegenomen: niet langer sjouwen. Een krat pils is zwaar, gemiddeld 10 kilogram. De bierkoerier levert het allemaal bij je thuis af. Bekijk snel de voordelen van online bier kopen in de Wijk.

6 voordelen van online bier bestellen in de Wijk

  • Altijd profiteren van de scherpste prijs
  • Een enorme keuze. Vrijwel alles, van Nordman Weissbier tot aan Palm
  • De bezorgdienst zet het bij je in de koelkast
  • Bij de supermarkt bestel je alle overige boodschappen mee
  • Snel bestellen, 24/7 waar jij dat wil.
  • Ook online te bestellen: biercadeaus’ en pakketten
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Bier bezorgen in de Wijk

Een BBQ? Een gezellige avond met vrienden? Daar hoort uiteraard een pilsje bij. Voorheen moesten we hiervoor naar de supermarkt. Of wellicht naar de slijterij in de buurt. Nu ontdekken steeds meer mensen het gemak: bier laten bezorgen in de Wijk. In deze streek kan je terecht bij flink wat online supers en online slijterijen. Hier kan jij 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht, en laat je het ook nog eens (gratis) thuisbezorgen. In de vergelijkingstabel check je een aantal erkende online supers en drankhandels. Online bestel je hier geweldige bieren in de aanbieding. Laat je verrassen door speciaalbieren als Fahnenbrau en India Pale Ale. Maar zij bieden ook een ruim aanbod met aanbiedingen van Heineken en ook Lager.bier bestellen en bezorgen de Wijk

Bierkoerier de Wijk
Met spoed pils nodig? In het geval van spoedgevallen is de bierkoerier in de Wijk een uitkomst. In de buurt van Drenthe bezorgen een aantal geweldige bierservices. Koeriers als deze bezorgen bier en andere boodschappen supersnel bij je thuis.

Bier aanbiedingen deze week

Direct profiteren van de bier aanbiedingen van deze week in de Wijk? Voor bier betaal je de ene week meer dan de andere. Een kratje Bavaria of bijv. Jupiler kost iets van €13,50. Een uitkomst zijn de bier-aanbiedingen van deze week. Bij supers als Dirk en bijv. Jan Linders spot je normaal pils in de aanbieding. Dat levert je best wat geld op. Vind scherpe folder aanbiedingen zoals:

  • Kratje Heineken van €13,95 nu voor €9,99
  • Krat Grolsch van €13,50 deze week voor €8,99
  • 24 flesjes Warsteiner van €14,99 voor 11,99
  • 24 flesjes Jupiler van €14,95 tijdelijk voor €11,25

Bij slijters vind je vaak aanbiedingen van speciale soorten als Carling & Nognietnaar Huismus. De actuele bier aanbiedingen in de Wijk vind je natuurlijk in de folders. Echter: sommige aanbiedingen gelden alleen online. Op de website van plus.nl bekijk je iedere week nieuwe bier-acties. Steeds vaker kan je ook direct online bestellen. Het mooiste is: de kratten gerstenat worden aan huis bezorgd. Doorzoek ook zeker even het bier in de reclame van volgende maand. Bekijk ook meer over Bier bezorgen in Wanneperveen.

Biercadeau bezorgen

Voor biercadeau’s hoef je tegenwoordig niet ver te zoeken. Gaaf om aan iemand cadeau te doen, maar minstens zo leuk om te ontvangen. Een aanrader bij onder andere een trouwdag of 20 jarig jubileum. Een origineel bierpakket bestel je vaak al vanaf €9,50. Origineel en niet moeilijk: koop enkele speciaalbiertjes Stop er wat snacks bij en misschien zelfs flesje Ale. En je hebt een ideaal cadeau! Biercadeau bezorgen in de Wijk? Koop het dan bij de online supermarkt. Of ga voor topkwaliteit bij een slijterij als Bergmans Drankenhuys. Hier vind je verschillende biercadeaus. Gratis in de Wijk aan huis bezorgd. Bestel je vandaag, dan heb je het morgen rond 11:40, 16:10 of 20:50 in huis. Jij kiest!

Originele pils pakketten
Via internet zo’n bier cadeau voor hem thuisbezorgen? Een speciaalbier pakket doet het altijd goed. Een luxe en persoonlijk cadeau. Voor hippe frisse bierpakketten bezoek je de lokale slijterij in de Wijk. Hier hebben ze altijd goed advies. Een bier cadeautip waar je iets mee kan. Niet te missen: Warsteiner pils bestellen.