Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Bier Bestellen Den Haag

Gemakkelijk en goedkoop online bier bestellen in Den Haag? Check hier de actuele opties. Elk soort pils, van Budels Witte Parel tot Dubbel Slot en van Maallust Zware Jongen tot Wispe Blond. Je bestelt het moeiteloos online. Bij supers als Dekamarkt en Lidl, maar vergeet ook niet online slijterijen als slijterijvonk.nl. Het grote voordeel van online bestellen? Het belangrijkste: via internet kan je snel aanbiedingen vergelijken. Zonder problemen bestel jij het goedkoopste krat Dommelsch. Ook hoef je niet meer te sjouwen. Het gewicht van een kratje is zo’n 10 kg. De bierservice zet het bij jou in de koelkast. Maak kennis met het gemak van online bier kopen in Den Haag.

Het gemak van online bier bestellen in Den Haag

  • Altijd profiteren van de scherpste prijs
  • Kiezen uit honderden soorten pils. Elk soort pils, van Struis tot Jupiler
  • Tot in de keuken thuisbezorgd
  • Bestel ook je overige boodschappen mee
  • In 10 minuutjes bestellen, ook buiten openingstijden.
  • Ruim aanbod met bierpakketten
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Bier bezorgen in Den Haag

Iets te vieren? Een leuke avond met familie georganiseerd? Dan kan een lekker pilsje niet ontbreken. Vroeger moest je daarvoor perse naar de supermarkt. Of wellicht naar de slijterij in de buurt. Maar vandaag de dag is het zo gemakkelijk: bier laten bezorgen in Den Haag. In deze regio zijn er verschillende online supermarkten en slijterijen.Via internet een bestelling plaatsen, en laat je het ook nog eens (gratis) thuisbezorgen. In de tabel vergelijk je de meest populaire online winkels en drankhandels. Wekelijks hebben zij geweldige bieren in de aanbieding. Denk ook aan speciaalbieren als Gentse Strop en Koffiebier. Je vindt hier overigens ook gewoon aanbiedingen van Bavaria of Dortmunder.bier bestellen en bezorgen Den Haag

Bierkoerier Den Haag
Binnen een uur pils nodig? Voor spoedsituaties is de bierkoerier in Den Haag de dienst die je zoekt. In de omgeving Zuid-Holland zijn er verschillende bierservices actief. Zij bezorgen jouw bier, wijn en andere snacks binnen een uur aan huis.

Bier aanbiedingen deze week

Nieuwsgierig naar bier aanbiedingen van deze week in Den Haag? De prijzen van kratten bier wisselen snel. Een kratje Heineken en Dommelsch kost iets van €15,50. Check daarom altijd de bier aanbiedingen van deze week. Bij de populaire supermarkten zoals Aldi en bijv. Jan Linders spot je normaal pils in de aanbieding. En dat kan flink geld besparen. Veel geziene folder aanbiedingen zijn:

  • 24 flesjes Heineken van €14,99 vandaag voor €11,99
  • Krat Grolsch van €13,50 voor €9,98
  • Krat Dommelsch van €13,95 voor 10,99
  • Kratje Palm van €15,50 nu voor €9,98

Bij de online slijter vind je dan weer acties van bijvoorbeeld Floreffe Tripel en ook Emelisse Blond. De week bier aanbiedingen in Den Haag vind je wekelijks in de folder terug. Vergeet niet: er zijn wekelijks ook veel “internet-only” aanbiedingen. Online, op poiesz-supermarkten.nl is er iedere week weer een nieuwe bier-actie. In veel gevallen meteen online te bestellen. Niet zelden wordt het gerstenat (gratis) bij jou in de koelkast bezorgd. Vergeet ook niet het bier in de reclame van morgen. Open ook de post over Bier bezorgen in Sas van Gent.

Biercadeau bezorgen

Het geven van een biercadeau is in trek. Erg leuk om iemand mee te verrassen, en een top-cadeau om in ontvangst te mogen nemen. Bijvoorbeeld voor een examenfeest of 10 jarig jubileum. Een bierpakket vind je al vanaf €9,50. Probeer het eens: selecteer wat speciaalbiertjes. Doe er wat kaas of worst bij en eventueel een lekker fles Aguardente. En je hebt een ideaal cadeau! Biercadeau bezorgen in Den Haag? Bij de online supermarkt vind je een mooi aanbod. Of bezoek een topslijter zoals De Drinkboetiek. Hier koop je meer luxe biercadeaus. Gratis in Den Haag laten bezorgen. Bestel meteen online. Je krijgt het morgen rond 9:20, 14:10 of 20:50 geleverd. Je kiest de bezorgtijd vaak zelf.

Originele pils pakketten
Opzoek naar een origineel bier cadeau voor hem? Een speciaalbier pakket is altijd een goed idee. Het is super origineel, en hoeft niet duur te zijn. Voor hippe frisse bierpakketten bezoek je de lokale slijterij in Den Haag. Krijg daar alle ins en outs over pils. Een ideaal biercadeau voor hem of haar. Check meer over Grolsch.