Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Bier Bestellen Lekkum

Simpel en voordelig online bier bestellen in Lekkum? Alle informatie bekijk je hier. Ieder pilsje, van American Black Horse tot aan Flying dog Snake dog IPA en van Oedipus Thai Thai Tripel tot aan Texels Goudkoppe. Je bestelt het moeiteloos online. Dat kan bij winkels zoals Dirk of Nettorama, maar ook bij online slijterijen als bierglutenvrij.nl. Waarom zou ik online kopen? Eenvoudig & snel prijzen vergelijken is het grootste pluspunt. Op die manier vind je altijd het goedkoopste kratje Hertog Jan. Ook mooi meegenomen: niet langer sjouwen. Een krat pils is zwaar, gemiddeld 10 kilogram. De bezorgdienst brengt het bij jou in de keuken. Hieronder opgesomd: de voordelen van online bier kopen in Lekkum.

Waarom online bier bestellen in Lekkum

  • Je betaalt nooit teveel
  • Een enorme keuze. Ieder pilsje, van De Prael Barleywine tot aan Hertog Jan
  • Alle kratten gemakkelijk thuis laten bezorgen
  • Bij de supermarkt bestel je alle overige boodschappen mee
  • Lekker makkelijk bestellen, ook buiten openingstijden.
  • Ook online te bestellen: biercadeaus’ en pakketten
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Bier bezorgen in Lekkum

Een Barbecue of feest? Een verjaardag? Een pilsje hoort er zeker bij. Voorheen moesten we hiervoor naar de supermarkt. Of wellicht naar de slijterij in de buurt. Maar vandaag de dag is het zo gemakkelijk: bier laten bezorgen in Lekkum. In deze omgeving bestel je moeiteloos bij vele online slijterijen en supermarkten. Je zit niet vast aan openingstijden: overal en altijd bestellen, en profiteer je van het gemak van thuisbezorging. In de lijst vind je een aantal erkende online supers en drankhandels. Wekelijks hebben zij bijzondere bier-aanbiedingen. Regelmatig ook speciaalbieren als Royal RHA en Herfstbok. Maar je bestelt hier ook “gewoon” aanbiedingen van Hertog Jan en Tripel bier.bier bestellen en bezorgen Lekkum

Bierkoerier Lekkum
Snel pils nodig? In het geval van spoedgevallen is de bierkoerier in Lekkum een prachtige service. Rondom het gebied Friesland zijn wekelijks tientallen bierservices bezig. Deze koeriers bezorgen alles van bier tot wijn snel en goedkoop bij jou aan huis.

Bier aanbiedingen deze week

Geïnteresseerd in de bier aanbiedingen van deze week in Lekkum? Voor bier betaal je de ene week meer dan de andere. Een krat Grolsch of bijv. Warsteiner kost al gauw €13. Een uitkomst zijn de bier-aanbiedingen van deze week. Bij supers als Aldi en Nettorama vind je altijd wel pils in de aanbieding. Dat scheelt jou in de portemonnee. Gewilde folder aanbiedingen zijn bijv.:

  • 24 flesjes Hertog Jan van €15,00 nu voor €11,50
  • 24 flesjes Grolsch van €14,95 tijdelijk voor €8,99
  • 24 flesjes Dommelsch van €14,99 nu voor 9,99
  • Krat Palm van €15,95 deze week voor €11,25

Soortgelijke acties zijn ook mogelijk voor Grolsch Radler Grapefruit Ananas en Duits & Lauret Stout. De meest interessante bier aanbiedingen in Lekkum staan meestal wel in de folder van de supermarkt. Echter: er zijn wekelijks ook veel “internet-only” aanbiedingen. Op bijvoorbeeld nettorama.nl scoor je vrijwel elke week een nieuwe bier-actie. Deze kan je vaak direct online bestellen. Zware kratten gerstenat worden soms gratis bezorgd. Check ook altijd vast het bier in de reclame van komend maand. Open ook de post over Bier bezorgen in Driehuis.

Biercadeau bezorgen

Een biercadeau is ontzettend populair. Geinig om als geschenk te geven, en super om cadeau te krijgen. Bijvoorbeeld voor een examenfeest of 40 jarig jubileum. Zo’n bierpakket koop je vaak al voor €13,00. Cadeautip: kies eens een speciaal biertje. Koop nog enkele zoutjes en eventueel een lekkere Metaxa. En je hebt een ideaal cadeau! Biercadeau bezorgen in Lekkum? Bestel het bij de online supermarkt. Of bestel (online) bij een slijterij zoals Bonaparte Wijnhandel & Slijterij. Hier vind je verschillende biercadeaus. Gratis in Lekkum laten bezogen wanneer jij wil. Bestel vandaag nog, en je krijgt het morgen rond 10:30, 13:50 of 18:30 in huis. Jij kiest!

Originele pils pakketten
Via internet zo’n bier cadeau voor hem thuisbezorgen? Een speciaalbier pakket is altijd een goed idee. Het is super origineel, en hoeft niet duur te zijn. Voor hippe frisse bierpakketten ben je aan het juiste adres bij de slijterij in Lekkum. Ze beschikken over voldoende bierkennis. Een bier cadeautip waar je iets mee kan. Onderzoek alles over Grolsch bier bestellen.