Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
PLUS
Prima assortiment
Butlon
Goede bezorging


Bier Bestellen Nederland

Vlot en goedkoop online bier bestellen in Nederland? Check hier de actuele opties. Vrijwel alles, van Atlas Super strong t/m De Zwarte Parel en van Newcastle Brown Ale tot t Goeye Goet Winterbier. Tegenwoordig bestel je het gemakkelijk online. Bij bekende supermarkten als Dirk en Nettorama, of koop online bij een echte online slijterij zoals slijterijvonk.nl. Wat is nu het gemak van de online super of slijter? Eenvoudig & snel prijzen vergelijken is het grootste pluspunt. Op die manier vind je altijd het goedkoopste kratje Dommelsch. Ook hoeft het krat niet meer in-en uit de auto getild te worden. Een krat bier weegt zo 10 kilo. De bezorgservice bezorgt het allemaal bij jou thuis. Bekijk snel de voordelen van online bier kopen in Nederland.

6 voordelen van online bier bestellen in Nederland

  • Altijd profiteren van de scherpste prijs
  • Kiezen uit honderden soorten pils. Vrijwel alles, van Poperings Hommel tot Heineken
  • Alle kratten gemakkelijk thuis laten bezorgen
  • Klik ook andere benodigde boodschappen aan
  • Lekker makkelijk bestellen, waar en wanneer je wil
  • Ook online te bestellen: biercadeaus’ en pakketten
Aanbiedingen Bezorgen Beoordeling Hoge Korting
albert-heijn-logo 100+
albert-heijn-logo 100+
butlon-logo 80+
plus-logo 80+

Bier bezorgen in Nederland

Een party? Een verjaardag? Geen feest zonder een koud pilsje. Tot een aantal jaar geleden moest je wel naar de supermarkt. Of soms naar de lokale slijterij. Nu ontdekken steeds meer mensen het gemak: bier laten bezorgen in Nederland. Hier kan je terecht bij flink wat online supers en online slijterijen. Via internet een bestelling plaatsen, en alles laten thuisbezorgen. In de tabel check je de beste supermarkten en drankhandels. Wekelijks hebben zij bier aanbiedingen die je niet wil missen. Denk ook aan speciaalbieren als Hertog Jan Tripel en India Pale Ale. Maar je kunt hier ook gewoon terecht voor aanbiedingen van Bavaria of bijv. Weizen.bier bestellen en bezorgen Nederland

Bierkoerier Nederland
Op zeer korte termijn pils kopen? Voor spoedsituaties is de bierkoerier in Nederland een uitkomst. In en rondom Overijssel faciliteren diverse bierservices deze producten. Koeriers als deze bezorgen bier en andere boodschappen supersnel en voordelig aan huis.

Bier aanbiedingen deze week

Benieuwd naar bier aanbiedingen van deze week in Nederland? Een krat bier is vaak niet goedkoop. Een krat Amstel of Dommelsch kost iets van €13,50. Een uitkomst zijn de bier-aanbiedingen van deze week. Bij Nederlandse ketens als Albert Heijn en bijv. Hoogvliet is elke week pils in de aanbieding. Dit bespaart jou zo weer een paar euro. Populaire folder aanbiedingen zijn o.a.:

  • Krat Hertog Jan van €13,99 nu voor €10,99
  • Kratje Amstel van €14,95 tijdelijk voor €8,99
  • Kratje Dommelsch van €13,95 voor 9,99
  • Krat Palm van €12,99 voor €9,98

Soortgelijke acties zijn ook mogelijk voor Leffe Radieuse of Corsendonk Summum Roodbruin. De beste bier aanbiedingen in Nederland bekijk je in de supermarkt folder. Vergeet niet: er zijn wekelijks ook veel “internet-only” aanbiedingen. Op de website van lidl.nl bekijk je iedere week nieuwe bier-acties. In veel gevallen meteen online te bestellen. Het mooiste is: de kratten gerstenat worden aan huis bezorgd. Bekijk alvast het bier in de reclame van volgende week. Bekijk ook meer over Bier bezorgen in Goes.

Biercadeau bezorgen

Een biercadeau is ontzettend populair. Erg leuk om iemand mee te verrassen, en super om cadeau te krijgen. Een leuk voorbeeld om zoiets te geven is voor een fuifje of zomaar even. Een gaaf bierpakket is al verkrijgbaar vanaf €13,50. Cadeautip: kies eens een speciaal biertje. Doe er wat lekkers bij en een traditionele fles Bokbier. Dat steelt de show! Biercadeau bezorgen in Nederland? De online supermarkt heeft een leuk assortiment. Nog meer keuze heb je bij een slijterij als GVF de Bourgogne & GVF de France. Daar vind je echt bijzondere biercadeaus. Gratis in Nederland laten bezorgen. Bestel je vandaag, dan heb je het morgen rond 10:50, 13:10 of 20:40 thuis. Jij beslist!

Originele pils pakketten
Wil jij een bier cadeau voor hem kopen? Een speciaalbier pakket wordt altijd gewaardeerd. Het is super origineel, en hoeft niet duur te zijn. Voor originele bierpakketten ga je naar de slijterij in Nederland. Ze beschikken over voldoende bierkennis. Een bier cadeautip waar je iets mee kan. Ook interessant: Hertog Jan krat kopen.